Fredrik Martinsen

Eiendomsmegler / Partner

– Det gir meg glede å møte en tidligere kunde som fortsatt kan huske et salg jeg hjalp ham med for mange år siden. Det gjør at jeg føler jeg har lykkes som eiendomsmegler. Ringer du til oss og spør om en megler du brukte for ti år siden, vil du også ganske sikkert få jobbe med vedkommende igjen. Vi er et eiendomsmeglerfirma som er opptatt av langsiktighet, samhold og å ta vare på våre ansatte, og flertallet av de ansatte har vært her i mange år.

Fredrik startet sin karriere som eiendomsmegler i 2007, og har jobbet i Attentus siden den gang. Han er en offensiv, men ryddig eiendomsmegler. For det er ikke til å legge skjul på at en budgiver til eller fra, kan bety mange hundre tusen kroner for selger. Det å være en god eiendomsmegler handler ifølge Fredrik om drivkraft og driftighet, men også trygghet. Selger skal alltid føle seg trygg og sitte igjen med en god følelse etter et salg.

Fredrik sitt beste tips til deg som skal selge:

– Finn en eiendomsmegler som du vet vil være tilgjengelig for deg, og som vil holde alle tidsfrister. Samtidig må personen sørge for å ivareta alle interessenter på en god måte, og ikke miste noen underveis. Det kan bety mye for sluttresultatet og den endelige summen. Salg av bolig er et samarbeid mellom selger og eiendomsmegler, og samspill og kommunikasjon er viktig for et godt resultat.


Skal du selge eller kjøpe bolig?

Ta kontakt for en uformell prat med Fredrik i dag og han kan hjelpe deg med e-takst/verdivurdering, salg av bolig, kjøp av bolig eller finansiering.