Myrvolltoppen - Bjørnemyrveien 20 A-D

Meld interesse
Fantastisk beliggenhet. 3D-illustrasjon av prosjektet

Boligprosjektet består av to store tomannsboliger med en meget familievennlig planløsning. Disse nye hjemmene blir levert nøkkelferdige med en moderne og tidsriktig standard. Flatt utearealer rundt alle boligene, noe som gjør at hele tomten blir utnyttet med romslige plenområder. Begge boligene får integrert dobbelgarasje og terrasse og romslig takterrasse med en fantastisk utsikt.

Pris fra
kr 11 950 000
Pris til
kr 11 950 000
Areal
196 m²
Soverom
4
Eieform
Eierseksjon

Tomten rundt hvert enkelt hus blir opparbeidet med plen, hekk og asfaltert adkomst/gårdsplass. Uteplasser som blir godt adskilt fra hverandre, slik at enhetene oppleves nesten som eneboliger.

Illustrasjon - boligene ligger i et meget attraktivt boligområde på toppen av Myrvoll

Planløsningen vil gå over 2 plan og boligene får 4 soverom, 2 bad, eget vaskerom og tv-stue. I 1.etasje er det utgang til vestvendt terrasse og hage, mens det fra stuen i 2.etasje er utgang til en romslig og solrik takterrasse. Videre blir det stor åpen stue/spisestue og kjøkken med store vindusflater. En meget fin soveromsfløy i denne etasjen, med mastersoverom og et barnerom hvor du i en mellomgang mellom rommene har adkomst til et romslig bad.

Illustrasjon stue/kjøkken

Meld interesse

Ved å melde interesse vil du få tilsendt prospekt og mer informasjon.

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev
Jeg samtykker til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet. Les mer i vår personvernerklæring.*