Oppegård - Slåbråtveien 16E

Meld interesse
3D-illustrasjon av prosjektet i Slåbråtveien 16.

Slåbråtveien 16 D og 16 E består av en meget spennende tomannsbolig under oppføring. Boligen er tegnet av Shark Arkitekter og er planlagt ferdig andre kvartal 2023.

Pris fra
kr 11 900 000
Pris til
kr 11 900 000
Areal
209 m²
Soverom
4
Eieform
Eierseksjon

Det leveres asfaltert innkjørsel/gårdsplass foran boligene, ferdiggress på horisontale flater, skråninger forblir synlige fjell/skjæring og diverse beplantninger tilpasses på stedet samt noe med naturens egen vegetasjon.

Bebyggelsen er tilpasset tomtens terreng med smarte halvplanløsninger og en fasade som har et moderne, barskt og tidløst uttrykk med minimalt vedlikeholdsbehov.

Boligene leveres nøkkelferdig og uteområdene opparbeides med blant annet asfaltert innkjørsel og gårdsplass, markterrasse og ferdigplen.

Gjennomtenkt og arealeffektive planløsninger som er tilpasset dagens familiebehov.

Det er lagt stor vekt på at utstyr og innredning får gode kvaliteter og at boligen skal innby til trivsel både inne og ute. Varmepumpe og peisovn leveres blant annet som standard, og som gjør boligen mer energieffektiv.

Begge boligene får integrert dobbelgarasje.

Fleksibel planløsning med mulighet for 3-5 soverom og/eller flere stuer/allrom. Stort HTH kjøkken med moderne «koke- og annrettningsøy». Stor spiseplass/allrom med sømløs utgang til hage og markterrasse.

Det blir romslige uteområder/hager hvor det beplantes og legges ferdiggress. Felles asfaltert innkjørsel/gårdsplass på vestsiden av huset.

Boligene selges til fastpris og "første mann til mølla" prinsippet gjelder. Eventuelle tilvalg er mulig så langt det ikke påvirker fremdriften i prosjektet.

Fasade med hage og markterrasse

Kjøkkenavdelingen får egen halvetasje som gir muligheter for et moderne liv hvor kjøkken også brukes som et allrom og samlingspunkt i huset. Dansk kvalitetskjøkken fra HTH hvor alle modeller leveres med miljøsertifikater. Benkeskap, høyskap og overskap leveres i modell ZP-Focus farge Klassisk hvit. Kjøkkenøy levers med fornt type Focus, i fargen Leire. Benkeplate i laminat, type Trend i fargen hvit. Komplett innredning med integrerte hvitevarer fra Siemens bestående av oppvaskmaskin, kjøl/frys kombinasjon, stekeovn i høyskap. Induksjonstopp med integrert ventilator med kullfilter plassert på kjøkkenøyen.

Kjøkken fra HTH med hvitevarer fra Siemens. Direkte utgang til hage og terrasse.

Meld interesse

Ved å melde interesse vil du få tilsendt prospekt og mer informasjon.

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev
Jeg samtykker til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet. Les mer i vår personvernerklæring.*