Velkommen til Fjellveien 11!
Tomannsbolig, ÅS

Fjellveien 11

8 400 000 kr ,-

Tomannsbolig med flott utsikt - Deilige solforhold fra overbygget terrasse - Sentral beliggenhet - Dobbelgarasje - 2 bad

Detaljer

Prisantydning
8 400 000,-
Omkostninger
220 490,-
Totalsum
8 620 490,-
Internt bruksareal
191
BRA
191
Balkong/Terasse
16
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Byggeår
2019
Kommune
Ås
Energikarakter
B - Oransje

Visninger

For at vår megler og selger skal kunne gi deg den beste oppfølgingen og kjøpsopplevelsen er det obligatorisk påmelding til alle våre visninger. Dersom ditt reserverte tidspunkt likevel ikke kan benyttes trenger vi beskjed så tidlig som mulig sånn at vi kan finne en alternativ løsning. Vi har alltid tid til deg. Visninger uten påmeldte deltagere avlyses. Ta kontakt for privatvisninger.

Meld deg på visning

Kort om boligen

Fjellveien ligger på et vestvendt høydedrag med korte avstander til det aller meste. Idrettsanlegg, nærbutikk og ungdomsskole ligger i samme nabolag og det er kort gangavstand til både barneskole, videregående skole og Ås sentrum med alle sentrumsfasiliteter og tog som tar deg til Oslo S på 19 minutter. Praktisk bolig over tre plan som inneholder følgende: Sokkeletasje: Tv-stue, bad, teknisk rom/bod og to soverom 1. etasje: Entré, vaskerom, gang, bad, garderobe, to soverom og dobbelgarasje 2. etasje: Stue og kjøkken i åpen løsning og gjestetoalett Standard: Boligen holder gjennomgående god standard med parkett i alle oppholdsrom, to flislagte bad og et stort kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Det er utstrakt bruk av downlights.