Om oss

Vi jobber hver eneste dag med å selge din eiendom til best mulig pris

Ekte og engasjert

Attentus er din lokale og engasjerte eiendomsmegler. Vi er en erfaren aktør med stort engasjement og stort hjerte. Vi bryr oss om deg som kunde – som selger, som kjøper og som innbygger.

Med dedikerte, ekte og faglig dyktige eiendomsmeglere som i gjennomsnitt har over 20 års erfaring, vil vi påstå at vi har klart å samle de beste i bransjen.

Med hjerte for nærmiljøet

Vårt marked omfatter Indre Østfold og Follo, med kontorer i Ski, Askim, Kolbotn og Ås. Våre ansatte er oppvokst og bor i kommunene de arbeider i - som sikrer solid lokalkunnskap og hengivenhet til nærmiljø og befolkning.

Enten det er kjøp eller salg, enebolig eller leilighet, nytt eller brukt – vi kan garantere at vi gir alt for å sikre deg som kunde de beste betingelsene og de beste resultatene - hver eneste dag.

Vi er en uavhengig aktør. Det betyr at vi ikke er bundet av bankavtaler. Vi er ikke en bank, og ønsker ikke å være det, men står fritt til å anbefale den finansieringen som kan gi deg og/eller dine interessenter de beste lånebetingelsene.

Samtidig er det avgjørende for oss å gjøre en enestående jobb hver eneste gang. Vi må og skal fortjene hvert oppdrag – og det gjør vi. Vi skal utgjøre en forskjell for kundene våre, enten det er gjennom fagkunnskap og erfaring, eller trygghet og støtte.

Koffert. Grafikk.

4 avdelinger

Hus. Grafikk.

5000+ solgte eiendommer

Kalender. Grafikk.

Meglere med i snitt 20 års erfaring

Ansatte. Foto.
Hus.

Dette sier kundene våre

Super oppfølging , bra priser, veldig hyggelige folk. Anbefales hvis man skal bytte bolig.

Jarle G., Langhus

Fredrik er meget behagelig og alltid like rolig person som setter kunden i fokus. Det var ingen hvile på laurbærene i det oppdragskontrakten var inngått, da var det full gass. Anbefales på det sterkeste. Er ganske sikker på at kjøper opplevde det samme som oss selv om man var på andre siden av bordet

Lars A., Ski

Engasjert selger som virkelig vil hjelpe deg å selge huset ditt. God kompetanse på det han driver med samt opplevelsen av at han lyttet til det jeg sa rundt boligens tilstand for å veilede potensielle kjøpere riktig. Jeg kan varmt anbefale Fredrik Martinsen som megler hvis du skal selge din bolig

Fred E, Ås