Kolbotnveien 46
Eierseksjon, Kolbotn

Kolbotnveien 46

6 700 000 kr ,-

Romslig 3-roms eierleilighet med ekstra takhøyde - Sydvendt 21 kvm. balkong - To soverom - Bad/WC/sep. WC - Garasjeplass

Detaljer

Prisantydning
6 700 000,-
Omkostninger
177 990,-
Totalsum
6 877 990,-
Internt bruksareal
96
BRA
106
Eksternt bruksareal
10
Balkong/Terasse
21
Eiendomstype
Eierseksjon
Eierform
Eierseksjon
Byggeår
2012
Kommune
Nordre Follo
Fellesutgifter
3477,- pr. mnd
Energikarakter
E - Grønn

Visninger

For at vår megler og selger skal kunne gi deg den beste oppfølgingen og kjøpsopplevelsen er det obligatorisk påmelding til alle våre visninger. Dersom ditt reserverte tidspunkt likevel ikke kan benyttes trenger vi beskjed så tidlig som mulig sånn at vi kan finne en alternativ løsning. Vi har alltid tid til deg. Visninger uten påmeldte deltagere avlyses. Ta kontakt for privatvisninger.

Meld deg på visning

Kort om boligen

Tiltalende leilighet oppført i 2012 som en del av det siste sameiet i Kolbotn Vest. Leiligheten har en spesielt romslig stue- og kjøkkenløsning med utgang stor sydvestvendt balkong. og ekstra takhøyde i leiligheten med hele 3 meter i stue, kjøkken og soverom. Lyst kjøkken fra byggeåret med glatte fronter og integrert oppvaskmaskin, stekeovn og steketopp. Nyere frittstående kjøleskap følger også. Flislagt bad/WC med gulvvarme. Sep. WC med sokkeflis og gulvvarme. To soverom. Heis til medfølgende bod og garasjeplass i fellesareal. Leiligheten består av entré, gang, bad/WC, sep. WC, bod, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. I tillegg følger bod og garasjeplass i fellesareal.