Eirik Haugstad

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner

– Det viktigste for meg som eiendomsmegler er å hjelpe kjøper og selger på en trygg og god måte. Ingen kunder eller salg er like, men bolig er den største investeringen vi gjør i livet. Min oppgave er å avdekke hva som er viktig for akkurat deg som kunde og dine behov, og finne ut hvordan jeg kan bistå for et vellykket resultat.

Eirik er en erfaren eiendomsmegler som startet sin karriere i 2005, og som er fagansvarlig og partner i Attentus. Nye eiendommer og hyggelige mennesker gir en arbeidshverdag som aldri er lik, som også er det som er mest givende for ham med yrket. Som innbygger i Indre Østfold hele sitt liv, og interesse for både friluftsliv og historie, kjenner han områdene svært godt. Som han selv sier: Jeg selger ikke bare en bolig, men et område.

Eirik sitt beste tips til deg som skal kjøpe bolig:

– Gå alltid på flere visninger og finn det området du trives best i. Det hjelper ikke at huset er fint hvis du ikke liker området. Sett opp en prioritert liste med hva som er viktig for deg for den nye boligen. Det er ofte vanskelig å finne noe som er helt perfekt, og da er det smart å ha en klar liste for hva som er det desidert viktigste.

Skal du selge eller kjøpe bolig i Askim, Rakkestad, Mysen, Trøgstad, Spydeberg eller øvrige steder i området?

Ta kontakt for en uformell prat med Eirik i dag og han kan hjelpe deg med e-takst/verdivurdering, salg av bolig, kjøp av bolig eller finansiering.

Askim og øvrige tettsteder i området har beliggenhet omkring 50 minutter fra Oslo med tog, med alt du trenger i nærheten. Våre eiendomsmeglere kjenner området godt og hjelper deg gjerne.