Vetle Just Kvammen

Eiendomsmegler / Partner

– For meg er gleden vi skaper i hverdagen viktig – en kunde som er overlykkelig for å ha kjøpt drømmeboligen, eller en kunde som har solgt boligen til en kjempepris. Samtidig beriker det livet mitt å hjelpe. Det er ikke alltid et boligsalg er en solskinnshistorie. Det kan være vondt eller vanskelig, og da er vi en god støttespiller for kunden gjennom prosessen.

Vetle er en av gründerne i Attentus, og er like motivert for å sikre kundetilfredshet i dag som for 21 år siden, da selskapet ble grunnlagt. Han er blant eiendomsmeglerne i Follo og Indre Østfold med desidert beste omsetning, og har solgt over 3000 boliger. Vetle har i løpet hele sin karriere jobbet i Askim og Indre Østfold, og kjenner markedet inn og ut – enten du skal kjøpe eller selge.

Vetle sitt beste tips til deg som skal selge bolig:

– Velg en megler basert på tillit, ikke pris. For å sikre et godt resultat er det viktig å finne en eiendomsmegler som kan hjelpe deg på best mulig måte, og det avgjøres ikke av prisen. I dag er valg av megler like mye et personvalg.


Skal du selge eller kjøpe bolig i Askim, Rakkestad, Mysen, Trøgstad, Spydeberg eller øvrige steder i området?

Ta kontakt for en uformell prat med Vetle i dag og han kan hjelpe deg med e-takst/verdivurdering, salg av bolig, kjøp av bolig eller finansiering.

Askim og øvrige tettsteder har beliggenhet omkring 50 minutter fra Oslo med tog, med alt du trenger i nærheten. Våre eiendomsmeglere kjenner området godt og hjelper deg gjerne.