Bjørn Vidar Lazar Braathen

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner

– Vi er en liten aktør med stort engasjement og stort hjerte. Salgene vi gjennomfører betyr mye for hver og en av oss, og vi snur på alle steiner for å oppnå de beste resultatene. Vi er alle oppvokst i området og har stor tilknytning til lokalmiljøet, og da er det ekstra viktig for oss som eiendomsmeglere å gå den ekstra milen for kundene.

Bjørn Vidar må kunne sies å være blant landets mest engasjerte eiendomsmeglere – kanskje til og med Nordens. Han bringer med seg faglig styrke, drivkraft og dedikasjon, samtidig som han er løsningsorientert og dyktig med mennesker. Han er fagansvarlig og partner i selskapet, og kan vise til svært gode prestasjoner – blant annet som toppselger på Kolbotn over flere år. Dessuten er han har han vært leder av Oslo og Akershus eiendomsmeglerforening.

Bjørn Vidar sitt beste tips til deg som skal selge bolig:

– Hent alltid inn to meglere og ta en vurdering av deres salgsargumenter for din bolig før du tar et valg. Velg en dedikert eiendomsmegler som er godt kjent i området og som er flink med folk. Et vellykket salg krever av megleren du har valgt står på til alle døgnets timer, snakker med folk, ringer rundt og bryter barrierer. Det kan være at den ene personen som ikke dukket opp på visning faktisk er kjøperen, og dette må eiendomsmegleren fange opp.

Skal du selge eller kjøpe bolig på Kolbotn, Oppegård, Sofiemyr, Tårnåsen, Trollåsen eller øvrige steder i området?

Ta kontakt for en uformell prat med Bjørn Vidar i dag og han kan hjelpe deg med e-takst/verdivurdering, salg av bolig, kjøp av bolig eller finansiering.

Kolbotn og øvrige tettsteder har beliggenhet omkring 12 minutter fra Oslo med bil, med alt du trenger i nærheten. Våre eiendomsmeglere kjenner området godt og hjelper deg gjerne.