Kjell Ove Loeshagen

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner, Eiendomsmegler, Daglig leder, Partner

– Det å selge en bolig er like gøy i dag som for 20 år siden. Det kan være et hus til 10 millioner eller en leilighet til 2 millioner, men det er fortsatt akkurat like motiverende og gøy. I prosessen skal naturligvis både selger, kjøper og interessenter være godt fornøyd. Alle skal ha fått svar på sine spørsmål, fått god rådgivning og vi skal ha kommet i mål på en god å trygg måte. Det er kjernen i det vi gjør.

Kjell Ove har jobbet som eiendomsmegler siden 2001, og er daglig leder og partner ved Attentus-kontoret på Kolbotn. Han er opprinnelig en vestlending som forvillet seg over til Østlandet i 2004, men som med snart to tiår på Kolbotn, to barn og kone fra området og som fotballtrener på Kolbotn idrettslag, må kunne sies å være godt over gjennomsnittet lokalkjent. Han kan fortelle at han med tiden er blitt usedvanlig glad i Kolbotn, og verdsetter den lokale tilknytningen til Attentus. Og selv om firmaet kanskje ikke har like store, økonomiske muskler som et landsdekkende selskap, er det likevel blitt viktig å gi tilbake – til lokale idrettslag, teatergrupper og andre aktiviteter som Attentus er sponsor for.

Kjell Ove sitt beste tips til deg som skal selge:

– Kom i kontakt med en eiendomsmegler så tidlig som mulig. Det er spesielt viktig nå som det er kommet nye lover og regler for salg av bolig. I valget bør du vektlegge person og megler fremfor firmaet vedkommende representerer, eller at du har bank der. Det å selge en bolig er et tett og viktig samarbeid mellom selger og eiendomsmegler, og kjemi er sentralt for å få til noe bra sammen og skape gode resultater.


Skal du selge eller kjøpe bolig på Kolbotn, Oppegård, Sofiemyr, Tårnåsen, Trollåsen eller øvrige steder i området?

Ta kontakt for en uformell prat med Kjell Ove i dag og han kan hjelpe deg med e-takst/verdivurdering, salg av bolig, kjøp av bolig eller finansiering.

Kolbotn og øvrige tettsteder har beliggenhet omkring 12 minutter fra Oslo med bil, med alt du trenger i nærheten. Våre eiendomsmeglere kjenner området godt og hjelper deg gjerne.