Per Edmund Mordt

Eiendomsmegler / Partner

– Det viktigste for meg som eiendomsmegler er å være en god støttespiller for kunden. Det å selge en bolig kan oppleves som krevende og for noen er det en sårbar situasjon. Det er min oppgave å sørge for at alle formaliteter er i orden og at det blir en vellykket transaksjon. Både selger og kjøper skal være fornøyd med resultatet. Som eiendomsmegler krever det både fagkunnskap, oppriktig interesse for faget, et øye for detaljer og erfaring.

Per Edmund har nærmere 30 års erfaring i eiendomsmeglerfaget, og var med å starte opp Attentus-kontoret på Kolbotn. Han er født og oppvokst i området og kjenner både markedet, menneskene og lokalmiljøet godt. Han er en faglig dyktig eiendomsmegler som er dedikert og ærlig, som alltid bretter opp ermene for kundene sine.

Per Edmund sitt beste tips til deg som skal selge bolig:

– Velg en megler som er grundig. I et tidligere oppdrag skulle jeg hjelpe en utenlandsk familie med begrenset økonomi å selge en prisregulert leilighet. Jeg var nøye i tilretteleggingsfasen og oppdaget i vedtektene at prisreguleringen var tidsbestemt. Jeg klarte dermed å oppheve prisreguleringen og den utenlandske familien tjente et meget stort beløp som følge av min beskjedne innsats.

Skal du selge eller kjøpe bolig på Kolbotn, Oppegård, Sofiemyr, Tårnåsen, Trollåsen eller øvrige steder i området?

Ta kontakt for en uformell prat med Per Edmund i dag og han kan hjelpe deg med e-takst/verdivurdering, salg av bolig, kjøp av bolig eller finansiering.

Kolbotn og øvrige tettsteder har beliggenhet omkring 12 minutter fra Oslo med bil, med alt du trenger i nærheten. Våre eiendomsmeglere kjenner området godt og hjelper deg gjerne.