Anders Borgen

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner

– For meg er det givende å kunne delta i utviklingsfasen av nye boligprosjekter – skape frem gode boliger og attraktive boligområder som gjør noe for lokalmiljøet. Vi jobber med prosjektene i flere år før de står ferdig, og bringer inn vårt lokale markedsperspektiv fra start. Da er det ekstra gøy å se den første flyttebilen på det nye boligfeltet, enten det er en førstegangskjøper eller et eldre ektepar som har diskutert om de skal flytte i ti år og endelig tatt valget.

Anders startet sin karriere som eiendomsmegler i 2000, og er daglig leder og partner i Attentus. Han har siden fyrverkeriet av en salgsstart for Ski Amfi i 2002, sentrert seg inn mot nybygg og nye boliger, der analytisk og teknisk forståelse, fagkunnskap og erfaring veier tungt. Det krever drivkraft å selge en bolig som foreløpig kun eksisterer på papiret, men Anders kan vise til solide resultater og har solgt 400 leiligheter i Ski sentrum alene. Han står løpet ut – til siste bolig på feltet er solgt, og siste flyttebil kjører ut av det nye nabolaget.

Anders sitt beste tips til deg som skal kjøpe bolig:

– Hvis du skal kjøpe bolig i et nybygg og har råd til det, vil jeg anbefale å kjøpe en etasje høyere enn du hadde tenkt. Det vil du være glad for senere. Vær åpen og ærlig med eiendomsmegleren om behovene dine, da får du gode råd. I en budrunde, hvis det er en attraktiv bolig og prisen går opp, husk at det er en grunn til at boligen er attraktiv og boligene som går over prisantydning, gjør som regel det neste gang også.


Skal du selge eller kjøpe bolig i Ski, Langhus, Siggerud, Kråkstad, Skotbu eller øvrige steder i området?

Ta kontakt for en uformell prat med Anders i dag og han kan hjelpe deg med e-takst/verdivurdering, salg av bolig, kjøp av bolig eller finansiering.

Ski og øvrige tettsteder har beliggenhet omkring 10 minutter fra Oslo med tog, med alt du trenger i nærheten. Våre eiendomsmeglere kjenner området godt og hjelper deg gjerne.