Fredrik Levorstad

Eiendomsmegler

– For meg er hver eneste kunde like viktig. De skal føle seg godt ivaretatt fra begynnelse til slutt, samtidig som vi er en god rådgiver i etterkant for de som ønsker det. For mange meglere er jobben gjort når boligen er solgt, men for oss er det like viktig at kunden får oppfølging og gode råd etterpå. Det kan være spørsmål om oppgjør, overtakelse eller dokumenter. Vi er alltid tilgjengelig for våre kunder.

Fredrik har jobbet som eiendomsmegler i Attentus siden 2019. Da kom fra en fotballkarriere i blant annet Stabæk, Follo og KFUM. Gjennom idretten ble verdien av hardt arbeid tydelig, samtidig som det vokste frem et sterkt konkurranseinstinkt. Likevel er det menneskene som er det viktigste i arbeidshverdagen som eiendomsmegler for Fredrik. Fornøyde kunder, gode kollegaer og den lokale forankringen i området der han selv er oppvokst.

Fredrik sitt beste tips til deg som skal selge bolig:

– Ta deg tid til å forbedre småtingene i boligen. Det trenger ikke være kostbare prosjekter, men få på plass de dørlistene som manglet og rydd opp i hage- og uteområdet. For en kjøper kan dette være avgjørende. Et innbydende hage- og uteområde er det som vil gi desidert mest tilbake. En tidligere kunde brukte 50.000 kroner på oppussing av uteområdet og satte prisrekord ved salg. Det handler om å få mulige kjøpere til å se for seg en fremtid.


Skal du selge eller kjøpe bolig i Ski, Langhus, Askim, Mysen, Spydeberg eller øvrige steder i området?

Ta kontakt for en uformell prat med Fredrik i dag og han kan hjelpe deg med e-takst/verdivurdering, salg av bolig, kjøp av bolig eller finansiering.

Ski, Askim og øvrige tettsteder har beliggenhet 10-50 minutter fra Oslo med tog, med alt du trenger i nærheten. Våre eiendomsmeglere kjenner områdene godt og hjelper deg gjerne.