Hilde Finstad

Back Office

– Vi er et lokalt firma med sterke bånd, som løfter hverandre frem, som har lang erfaring og et brennende engasjement og interesse for faget. Vi er kanskje en liten aktør i det store bildet, men er desto mer motivert for å ta vare på kundene våre. Våre meglere bor og jobber der de selger boliger. Det gir en unik trygghet for deg som kunde.

Hilde jobber med back office i Attentus, og har vært en del av selskapet siden det ble grunnlagt i 2009. Hun har dermed 21 års erfaring i selskapet og bransjen, og verdsetter spesielt den varierende arbeidshverdagen og de gode kollegaene. Samtidig er hun er faglig sterk, dedikert, systematisk og grundig. Som født og oppvokst på Kolbotn har hun sterk tilknytning til lokalområdet.


Skal du selge eller kjøpe bolig i Ski, Langhus, Siggerud, Kråkstad, Skotbu, Ås, Indre Østfold eller øvrige steder i området?

Ta kontakt for en uformell prat med en av våre ansatte i dag og de kan hjelpe deg med e-takst/verdivurdering, salg av bolig, kjøp av bolig eller finansiering.

Ski og øvrige tettsteder har beliggenhet omkring 10 minutter fra Oslo med tog, med alt du trenger i nærheten. Våre eiendomsmeglere kjenner området godt og hjelper deg gjerne.