Verdivurdering av bolig

Lurer du på hva boligen din er verdt eller trenger du en verdivurdering som du kan bruke for å refinansiere boliglånet ditt? Vi kan hjelpe deg med begge deler!

Hvorfor Attentus?

Attentus eiendomsmegling består av markedsledene meglerkontorer som alle sammen tidligere har vært en del av større, landsdekkende eiendomsmeglerkjeder. Vi har løsrevet oss og er nå selvstendige eiendomsmeglere med lokal forankring, uten tilknytning til bank eller øvrige eiere.

For deg som kunde betyr dette tre store fordeler:

  1. Vi står på hundre prosent for hver eneste kunde. Vi ønsker ikke et eneste dårlig salg, ikke én misfornøyd kjøper eller én angrende selger. Vi lever av fornøyde kunder!
  2. Vi kan tilpasse oss vårt lokale marked på vår egen måte, slik vi tror det er best. I en stor kjede vil det være sentrale føringer som bestemmer hvordan ulike ting skal gjøres. Etter mange år vet vi selv best hvordan vårt marked er - og ønsker at kundene våre skal stå i sentrum, ikke noe annet!
  3. Vi ønsker kun å jobbe med salg av eiendom. Vi er ingen bank og har ikke lyst til å være det. Tips av lån, formidling av bankkunder og hjelp med finansiering tar banken seg av, vi jobber for best mulig pris på boligen din!

Slik fungerer verdivurderingen

1

Før verdivurderingen

Finn gjerne frem dokumentasjon du har på boligen slik som:

  • Salgsoppgaven fra da du kjøpte eiendommen
  • Tidligere gjennomførte takster eller verdivurderinger
  • Tegninger av boligen
  • Dokumentasjon på kontroll av det elektriske anlegget dersom dette er gjennomført.

Besøk fra megler

Under besøket vårt vil vi normalt gjennomgå bl.a. følgende ting:

  • Gjennomgang av eiendommen - både utvendig og innvendig
  • Gjennomgang av dokumenter du har på eiendommen
2
3

Etter besøket

Tilbake på kontoret vil vi gjennomgå relevant informasjon og se dette i sammenheng med inntrykket på befaringen.

Verdivurderingen vil ta utgangspunkt i beliggenhet, størrelse og standard som samlet sett vil gi oss grunnlaget til å gi en prisvurdering.

Så snart prisvurderingen er komplett, vil denne oversendes deg som kunde - enten som et verdivurderingsdokument eller som en e-takst (dersom du skal benytte vurderingen som grunnlag for finansering.

Dette sier kundene våre

Engasjert selger som virkelig vil hjelpe deg å selge huset ditt. God kompetanse på det han driver med samt opplevelsen av at han lyttet til det jeg sa rundt boligens tilstand for å veilede potensielle kjøpere riktig. Jeg kan varmt anbefale Fredrik Martinsen som megler hvis du skal selge din bolig

Fred E, Ås

Fredrik er meget behagelig og alltid like rolig person som setter kunden i fokus. Det var ingen hvile på laurbærene i det oppdragskontrakten var inngått, da var det full gass. Anbefales på det sterkeste. Er ganske sikker på at kjøper opplevde det samme som oss selv om man var på andre siden av bordet

Lars A., Ski

Super oppfølging , bra priser, veldig hyggelige folk. Anbefales hvis man skal bytte bolig.

Jarle G., Langhus

Ønsker du en verdivurdering?

Ønsker du en verdivurdering av din bolig? Bruk skjemaet under, så vil du bli kontaktet av en av våre meglere.

Mer om verdivurdering